U-14 Futbol Adana Şampiyonu Vefaspor oldu

U-14 Futbol Adana Şampiyonu Vefaspor oldu
U-14 Futbol Adana Şampiyonu Vefaspor oldu

Adana U-14 futbol finalleri Kayhan Kaynak kardeşler stadyumunda yapıldı ve Adana Vefaspor şampiyonluğa ulaştı.

DSC_8537.JPGDSC_8520.JPG 

Seyhan Belediyespor ile final oynayan Vefaspor takımı her iki yarıda attığı gollerle rakibini 2-0 yenerek mutlu sona ulaştı. Karşılaşmanın sonunda büyük sevinç yaşayan Vefaspor takımı oyuncularına kupa ve madalyalarını ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar verdi. İl Müdürü Çintimar kupa töreninde yaptığı konuşmada "fair play çerçevesinde geçen ve futbol adına olumlu bir oyun ortaya koyan her iki takımı da tebrik ediyor, antrenörlerine ve başkan ile yöneticilerine de teşekkür ediyorum" dedi. 

DSC_8525.JPG

Finalde Vefaspor'a yenilen Seyhan Belediyespor takımına ise kupa ve madalyalarını Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Özgen, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Bozan, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz birlikte verdiler. Bu arada Türkiye Şampiyonası gruplarında Adana ilini Vefaspor ile Seyhan Belediyespor takımları temsil edecek.

DSC_8482.JPG

Bu arada final maçından önce oynanan üçüncülük ve dördüncülük müsabakasını ise Büyükşehir Belediyespor'u 7-2 yenen Kanaryaspor kazandı. Centilmence geçen müsabaka sonrasında takımlara kupa ve madalyalarını Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin verdi. Futbolda her sonucun yaşandığına işaret eden Başkan Soner Çetin "Adana'da finale kalan 4 ekibimize de alkışlarımı gönderiyorum. Genç sporcularımıza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi. 

DSC_8504.JPG

iki final maçı yöneten hakemlere ise madalyalarını Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Bozan, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz verdi. 

DSC_8521.JPG

DSC_8442.JPG