Sarıçam Belediyespor Hentbol 1.lig yolunda

Sarıçam Belediyespor Hentbol 1.lig yolunda
Sarıçam Belediyespor Hentbol 1.lig yolunda

Türkiye Erkekler Hentbol 2.lig C grubunda yer alan ve oynadığı maçlarda üstün başarı sağlayarak birincilik koltuğuna oturan Sarıçam Belediyespor gelecek adına büyük güvenceler veriyor.

zeynepcebenay.jpg

Sarıçam Belediyespor Hentbol takımı son 16 maçının hazırlıklarını da devam ettiriyor. Sarı-Siyahlı kulüpte hedef genç oyuncularla gidilebilecek en üst noktaya gitmek olarak belirlendi. Alt yapı oyuncularıyla büyük başarılara imza atan Sarıçam Belediyespor milli takıma oyuncu göndermesiyle de dikkatleri üzerine topluyor. Kulüp Başkanı Zeynep Cebenay iyi bir planlama, sıkı çalışma ve alt yapı taramalarıyla başarıyı yakaladıklarına dikkat çekerek “yıllardır bu iş üzerinde emek sarfediyoruz. Başarılı oldukça da mutlu oluyoruz. Milli takımlara şu ana kadar 7 oyuncumuzu gönderdik. Hedefimiz Adana hentbolünü kalkındırmak ve Türk sporuna sporcu yetiştirmektir” dedi.

bilaluludag3.jpg

Başkan Cebenay Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın kulübe verdiği destekler nedeniyle de minnettar olduklarını söyleyerek “bu yıl grubumuzu lider tamamladık. Şimdi son 16’da rakiplerimizi bekliyoruz. Bizim takımın yaş ortalaması küçük. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Sporcularımızın böylesine yüksek yerlerde maç oynayarak deneyim kazanmaları da bizim için çok önemli. Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

çağatayakgünler.jpg

Öte yandan takımın deneyimli çalıştırıcısı Çağatay Akgünler ise planlı bir çalışma ile yıllardır yollarına devam ettiklerini kaydederek "bize desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Bilal Uludağ, kulüp Başkanımız Zeynep Cebenay, Spor Şube Müdürümüz Kadir Gül ile üstün başarı gösteren sporcularımıza teşekkür ederim. Daha çok başaracak işlerimiz var, çalışmaya devam " dedi.

kadirgül.jpg

Bu arada Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül ise, “Sarıçam Belediye Başkanımız Bilal Uludağ’ın talimatları doğrultusunda yalnızca Sarıçam ilçemizin gençlerinden oluşturduğumuz hentbol takımımız Türkiye Hentbol 2. Ligi C grubunu lider olarak tamamlamıştır. Başkanımızı, yöneticilerimizi, sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederiz” şeklinde konuştu.

saricambldhentbol.jpeg