Tarkan Kulak’tan “ Barış ve Kardeşlik” vurgusu

Tarkan Kulak’tan “ Barış ve Kardeşlik” vurgusu
Tarkan Kulak’tan “ Barış ve Kardeşlik” vurgusu

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek T.B.M.M. 28. Dönem Milletvekili Seçiminde Memleket Partisi 1. Sıra Adana  Adayı olan Tarkan Kulak : “  Dünya ekonomisinin ve bölgemizin içinden geçtiği sıkıntılı dönemi yakın bir süreçte atlatmak kuşkusuz çok kolay olmayacaktır. Dünya’da ve bölgemizde yaşanan ekonomik, sosyal ve siyasal çalkantılara  ek olarak ülkemize has ekonomik zorluklar ve siyasi çekişmeler önümüzdeki 1 aylık seçim sürecinde vatandaşı ayrıca karamsarlığa ve umutsuzluğa sürüklemektedir. Dünya’da ve ülkemizde yaşanan bu gelişmeler siyasi istikrar endişesi, ekonomik sıkıntılar istikrarsızlığı körüklemekte, yatırımların ertelenmesine neden olmaktadır. Sanayici ve iş dünyasının  tedirginliği ekonomimizi zayıflatmakta ,istihdam sorunlarının ağırlaşmasına neden olmaktadır.

   İş dünyamızın cesur ,çalışkan ve cefakar mensuplarının karşılaştıkları engellerin azaltılması, demokrasinin tesisi ve siyasi istikrarın sağlanması ekonominin çarklarının dönmesini, ihracata yönelik nitelikli üretimin geliştirilmesini sağlayacaktır. Bu ortamın tesisi için tüm yöneticilerimizin ve siyasi partilerimizin önümüzdeki bir aylık seçim çalışmaları sürecini “BARIŞ İÇİNDE” ve “SORUMLU” bir şekilde yönetmesi gerekmektedir.

  Memleket Partisi Adana Milletvekili Adayı olarak bu süreçte barış, huzur ve istikrarı gözeten, ötekileştirmeden uzak ve Memleket için, Adana için sorunların çözülmesi yönünde çıkış yolu arayışında sorumlu bir siyaset süreci için üstümüze düşeni layıkıyla gerçekleştireceğiz. “DÜNYA İÇİN”, MEMLEKET İÇİN”, “ ADANA İÇİN” hep birlikte  el ele verip geleceği yazacağız. “ dedi.