Hüseyin Başçı oğlunu evlendirdi, nikahı Zeydan Karalar kıydı

Hüseyin Başçı oğlunu evlendirdi, nikahı Zeydan Karalar kıydı
Hüseyin Başçı oğlunu evlendirdi, nikahı Zeydan Karalar kıydı

Adana'nın sevilen ismi Seyhan Belediyesi Arşiv Hizmetleri Müdürü, Uluslararası Güreş Hakemi ve Türk Güreş Vakfı Adana Şubesi Genel Sekreteri Hüseyin Başçı oğlu Tuğberk'i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı.

WhatsApp Image 2023-09-26 at 16.03.26.jpeg

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde yapılan törene Seyhan Belediye çalışanları, Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Okay Sangün, spor ve medyanın seçkin isimleri ile aile dostları katılırken merasimin en önemli konuğu ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar oldu. Başkan Zeydan Karalar Hüseyin Başçı ile Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde tanıştıklarını ve devletin çeşitli kademelerinde onun düzgün hizmetlerde bulunduğunu, bu nedenle de kendisini her zaman sevip takdir ettiğini söyledi. 

WhatsApp Image 2023-09-26 at 16.03.27 (1).jpeg

Adanalıya her zaman hizmet etmeye devam edeceğini belirten Karalar Gülşah ve Tuğberk çiftinin nikahını kıydı ve bir ömür boyu mutluluklar dileyerek günün hatırasına takı takıp fotoğraf çektirdi. Öte yandan gelinin anne ve babası Şerife-Aşur Balabalan ile damadın anne ve babası Hatice-Hüseyin Başçı ise çocuklarının mutlu gününde konuklarla yakından ilgilendiler ve yanlarında olan herkese teşekkür ettiler.

WhatsApp Image 2023-09-26 at 16.03.27 (2).jpeg

Bu arada yoğun mesai dolayısıyla nikaha katılamayan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Ergül Halisçelik ise telgraf ve çiçek göndererek genç çiftleri kutladılar.

WhatsApp Image 2023-09-26 at 16.03.27 (3).jpeg

WhatsApp Image 2023-09-26 at 16.03.27.jpeg