Adana İdmanyurdu ikinci yenilgisini aldı

Adana İdmanyurdu ikinci yenilgisini aldı
Adana İdmanyurdu ikinci yenilgisini aldı

Kadın Futbol Süper Ligi'nde 2.hafta geride kaldı. A Grubu'nda dörder puanı bulunan Beşiktaş JK Vodafone Kadın Futbol Takımı, ALG Spor ve Hatayspor ilk üç sırayı paylaşıyor. B Grubu'nda ise altışar puanlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget G.S.K ile Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı, ilk iki basamakta yer alıyor.

2. hafta maçlarında iki grupta toplam 43 gol atıldı. 4 maçı deplasman takımları kazanırken, ev sahipleri 3 galibiyet aldı. 1 karşılaşma ise berabere bitti. Rakip fileleri 5 kez havalandıran Amed Sportif Faaliyetler'den Bakradze Teona ligin en golcü oyuncusu. 9 takımın yer aldığı A Grubu'nda Vavacars Fatih Karagümrük, 2. haftayı bay geçti. Bu arada ilimizi temsilen Adana İdmanyurdu deplasmanda Konak Belediyespor'a 4-0 yenildi. Adana ekibi ligdeki iki maçını da kaybetmiş oldu.

Öte yandan Adana İdmanyurdu Kulübü Başkanı Metin Taylancı ise iki yenilgiden dolayı üzgün olduklarını, kayıpları mutlaka telafi edeceklerini söyleyerek "İlk iki maç bizim açımızdan iyi geçmedi. Çok iyi hazırlandık ve iyi  oynadık.  Ama biraz şanssızlık vardı. Önümüzdeki hafta kendi evimizde  Kireçburnu SK  ile gerçekleştireceğimiz karşılaşmayla kötü gidişata dur diyeceğiz. Ve Adana Demirspor Bitexen İdmanyurduspor yine hak ettiği yerde olacaktır.” dedi.