Adalet Partisi Adana adayları törenle tanıtıldı

Adalet Partisi Adana adayları törenle tanıtıldı
Adalet Partisi Adana adayları törenle tanıtıldı

Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, Adana’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Dr Öz, bürokrasiyi çok iyi bildiğine dikkat çekerek, “Cumhuriyetin bir hocası olarak bir Atatürkçü olarak, Cumhuriyetin bir devrimci evladı olarak yetiştirildik. Yaşadığımız 22 yıllık süreç bugünleri bilen bir çocuk, bir genç olarak çok gücüme gidiyor” dedi.
“Bu ülkeyi bizler de yönettik” diyerek konuşmasına devam eden Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, “Bürokrasinin her kademesinde görev yaptım. Bir gömleğimiz bürokratlık gömleği, ötekisi ise üniversite. 1989 senesinden beri de üniversite hocasıyım. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Adli Tıp Enstitüsü Tıp Bilimleri ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yaptım. Diğer bir gömleğimiz ise tabii ki siyasetçi gömleğimiz. Adalet Partisi Gençlik Kollarından geliyorum. Rahmetli Süleyman Demirel’in gençlik kollarından geliyorum. Gençlik kollarından gelen arkadaşlarımız var. Diğer örneğimiz ise ben bir köylü çocuğuyum. 65 yaşındayım. Burada aynı yaş gruplarımız bilir. Yurttaşlık bilgisi, aile bilgisi, hayat bilgisi, ders okuyarak yurttaşlık bilinciyle yetiştik. Köyden kasabaya kağnı arabasının arkasında okumaya gidiyorduk. Ayağımızda kara lastikler vardı. O dönemin yetişmiş gençleriyiz, çocuklarıyız. Cumhuriyetin bir hocası olarak bir Atatürkçü olarak, Cumhuriyetin bir devrimci evladı olarak yetiştirildik. Yaşadığımız 22 yıllık süreç bugünleri bilen bir çocuk, bir genç olarak çok gücüme gidiyor” diye konuşarak, bunun sebeplerine de değindi.

vecdioz.jpeg
“HİLAFET ÇIĞLIKLARI ATILIYOR”
Alenen Atatürk’e hakaret edildiğini iddia eden Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz, “Alenen Cumhuriyetin aleyhinde konuşuluyor. Adli koridorlarda hilafet çığlıkları atılıyor. Meydanlarda hilafet söylemleri yapılıyor. Ülkemizde DAEŞ, İŞİD sürekli ismi değişen ekonomi terör örgütleri cirit atıyor. Diğer tarafta da PKK terör örgütü, sınırda cirit atıyor. Çocuklarımızı şehit ediyor. Cumhuriyetin tüm kurumları tahrip edilmiş” diye konuşarak, tüm bunların Sümerbank ve Etibank’ın kapatılmasıyla başladığını iddia etti.

WhatsApp Image 2024-01-19 at 10.24.46 (1).jpeg
BÜYÜKŞEHİR ADAYI; KAZIM KÜRŞAD ERDİL
Daha sonra, Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Kürşad Erdil’in yanı sıra Yüreğir Belediye Başkan Adayı İbrahim Avşar, Seyhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Uygur ve Çukurova Belediye Başkan Adayı İlker Yılmaz’ın isimlerini açıklayarak, diğer adayların ise 20 Şubat’a kadar netleşeceğini söyledi.