Tarık Çamdal: Murat Sancak gibi başkan zor bulunur

Tarık Çamdal: Murat Sancak gibi başkan zor bulunur
Tarık Çamdal: Murat Sancak gibi başkan zor bulunur

Adana Demirspor'un savunmadaki tecrübeli ismi Tarık Çamdal Murat Sancak gibi başkanın zor bulunacağını söyled.

Çamdal "Karagümrük finalini şanssız kaybettik. Şampiyon olduğumuzda üzerimizden büyük bir yük kalktı. İlk gün geldiğimde süper lige çıkma arzusundaydık ve bunu gerçekleştirdik. Eskişehir takımı ile de Göztepe'ye bir final kaybetmiştik. Takım olarak ne yaptığımızı iyi biliyorduk. Takım ile gurur duyuyorduk. Futbol kalitesi olarak gerçekten üst düzeydedik. bazı anlar moral bozukluğu yaşadık ama inancımız asla kaybolmamıştı" dedi.

Mavi-Lacivertli ekibin deneyimli oyuncusu Tarık Çamdal TFF 1.lig'de tüm takımların birbirini yenebilecek kapasitede olduğunu vurgulayarak "artık önümüzde bir Süper lig duruyor. 26 yıllık özlem sona erdi. Adaptasyon sorunu yaşamayacağız. İyi bir kadromuz vardı, şimdi transferler de gelmeye başladı. Hocalarımızla birlikte zoru başaracağız. Benim için nerede oynadığım önemli değil. Sakatlık yaşadım, ağrı kesiciler bile fayda etmiyordu ve ameliyat oldum. Kampta çok iyi çalışıyoruz. Bilinçli bir ekip var, antrenmanlarımız iyi geçiyor" diye konuştu.

Geleceğe umutla baktıklarını belirten Tarık Çamdal "takıma gelenler hep kaliteli ve karakterli insanlar. Belhan, Balotelli gibi isimler starlar. İyi bir kadro oluşuyor. İnşallah istediğimiz şekilde ligi götürürüz. Karagümrük maçında çok üzülmüştüm. Menemen maçı sonrasında Başkan gözümün önüne geldi ve rahatladım. Böyle başkan çok nadir görülür. Her şeyi kendisi hakediyor. Ben her maçta heyecan yaşarım. Taraftarsız biraz bu heyecan az oluyordu. Şimdi taraftarlarımızda maçlara katılacak. Rakiplerimiz artık bunu düşünsün" şeklinde konuştu.