Metehan Mimaroğlu: Burada olmaktan dolayı gururluyum, mutluyum

Metehan Mimaroğlu: Burada olmaktan dolayı gururluyum, mutluyum
Metehan Mimaroğlu: Burada olmaktan dolayı gururluyum, mutluyum

Adana Demirspor'un Altınordu takımından büyük umutlarla transfer ettiği Metehan Mimaroğlu ilk açıklamasını Bolu kampında yaptı.

BURADA OLMAKTAN GURURLUYUM

Öncelikle buraya geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Transfer sürecim biraz uzun sürdü. Çünkü, beni isteyen başka kulüplerde vardı. Fakat, camiayı ve şehri bildiğim için menejerime Demirspor'u istediğimi bildirdim. Demirspor deplasmanına geldiğimiz zaman taraftarın o baskısını hissediyorduk. Bildiğim bir ortam. Takım arkadaşlarımın çoğunu tanıyorum. Buranın başarısı için çok mücadele edeceğiz. Zorlu bir lig olacak fakat aile ortamımız var. Demirspor'u layık olduğu yerde kalıcı bir şekilde bırakmak istiyoruz. Daha önce Osmaniyespor'da oynadım, Adana'yı iyi biliyorum. Eşiminde desteği büyük oldu Demirspor'a transferim için. Tercihimde buda önemli rol oynadı.

SÜPER LİGE HAZIRIZ

Dünyaca yıldız isimler var. Sahada herkes mücadele edecek. Balotelli yıldız. Ona destek veriyoruz. O da bize destek veriyor. Bu bir takım oyunu. Takımımız camia olarak süper lige hazır. Bence Demirspor hakettiği yerde bulunuyor. Burada kalıcı olacağız, bunu söyleyebilirim.

SAMET HOCAN BÜYÜK BİR İSİM

Samet hoca ile telefonda görüştük, beni çok istediğini söyledi. Büyük bir karakter, büyük bir isim Samet Aybaba. Bana güvenmesi çok iyi. Bizim için farketmiyor, şehir futbola aç. Fenerbahçe'den çekincemiz yok, futbolumuzu oynayıp işimize bakacağız. Taraftarı çok özledik, sahada bize verecekleri desteklerle onlara puan veya puanlar armağan etmek istiyoruz.