Seyhan Belediyespor, Karabük Yenişehir'e de yenildi:30-25

Seyhan Belediyespor, Karabük Yenişehir'e de yenildi:30-25
Seyhan Belediyespor, Karabük Yenişehir'e de yenildi:30-25

Türkiye erkekler hentbol 1.lig final grubunda mücadele eden Seyhan Belediyespor turnuvanın son maçında Karabük Yenişehir takımına da 30-25 yenildi.

Tokat Ali Yücel Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Adana ekibi 17-11 yenik kapadı. İkinci yarıda aradaki farkı kapatmaya çalışan Seyhan Belediyespor bunda başarılı olamadı ve sahadan 30-25 yenik ayrıldı. Temsilcimiz de Alihan, İsmail, Enes ve Doğukan 6'şar sayı ile takımlarına en çok katkı yapan oyuncular oldular. 

TAKVİYE YAPILMASINA KARŞIN BAŞARISIZ OLDULAR

Sezon içerisinde 3 oyuncu takviyesi yaparak hedefini süper lig olarak tayin eden Seyhan Belediyespor'da oynanan 4 maçtan sadece bir beraberlik alınması hayal kırıklığı olarak görüldü. Normal sezonu kendi grubunda ikinci bitiren ve finallere artı 2 puan avantajıyla başlayan Adana ekibinin 8 takım arasında turnuvayı bir puan alarak 6.sırada bitirmesi eleştirilere neden oldu. Seyhan Belediyespor yönetiminin hiçbir masraftan kaçmayarak üzerine düşen görevi yapması ve takımı takviye etmesine rağmen başarısız sonuç alınması karşısında nasıl bir tutum alacağıda merakla bekleniyor.