Ergin Ulun'dan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Amatörlerle ilgili sunum yapıldı

Ergin Ulun'dan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Amatörlerle ilgili sunum yapıldı
Ergin Ulun'dan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Amatörlerle ilgili sunum yapıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde Gerçekleşen Amatör Spor Kulüpleri konulu panele  Adanayı temsilen ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun katılım sağlayıp CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Adana spor'u ile ilgili sunumu yaptı.
Amatör spor'a olan ilgi ve destekleri için  Adana Amatör Spor Kulüpleri adına teşekkür eden ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun; 
Adanada tesisleşme noktasdında eksiklimizin olduğunu  bu konuda Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin'nin Çukurova ilçemize iki adet nizami saha, bir adet spor salonu ve tenis akademisi yapılması yönünde Gençlik ve Spor İl müdürlüğüne yer tahsisi yapması çok önemli ve Adana sporuna çok büyük hizmet olmustur, ASKF olarak Branş ayırımı yapmadan tüm Amatör Spor Kulüplerimizin yanında olduk olmayada devam edeceğiz dedi.
 
 CHP Spor Kurulu tarafından düzenlenen, “Amatör Spor Kulüplerinin Sorunları’ konulu panele katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bazı isimlerin Türk sporu üzerine görüşlerini dinledi. Spor dünyasının paydaşları, bir türlü yürürlüğe girmeyen yeni spor yasası başta olmak üzere, amatör spor kulüplerinin yaşadığı zorlukları CHP Genel Başkanı ile paylaşırken, amatör liglerin pandemi nedeniyle yaklaşık 15 aydır oynanamamasının Türk sporunun alt yapısına büyük darbe vurduğu belirtildi.
 
Toplantının bitiminde görüşlerini açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Spor dünyasının sorunlarını ve çözüm önerilerini dinlemek çok sevindirici. Gerekli desteği herzaman vereceğiz dedi.
CHP Genel Başkan Başdanışmanı Spor kurulu Başkanı Kenan Nuhut yaptığı konuşmada Türk Sporundaki sorunları sayın genel Başkanımız yakından takip ediyor, bu toplantıların önemi büyük özelikle Futbol dışındaki branşları önemsiyoruz ifadesini kullandı.