Adana Kartalspor'lu Çınar Beşiktaş'ta
Adana Kartalspor'un 10 yaşındaki başarılı futbolcusu Çınar Boğa Beşiktaş'a transfer oldu.
Bu sezon Kartalspor U11 takımında oynadığı futbol ve attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu Çınar Boğa Beşiktaş Futbol Akademisinin daveti üzerine İstanbul'a kulüp Başkanı Mahmut Bağ ile birlikte gitti. Burada Siyah-Beyazlı antrenörlerin huzurunda antrenmana çıkan Çınar Boğa için olumlu karar verildi. 2016 doğumlu futbolcu 2026-2027 sezonundan itibaren Beşiktaş için mücadele edecek.
Bu arada Kartalspor Kulübü Başkanı Mahmut Bağ henüz daha yolun başında yetenekli bir oyuncuyu Türk futboluna ve Beşiktaş'a kazandırmaktan dolayı mutlu, gururlu olduklarını söyleyerek "kulüp olarak bizde yeniden yapılanıyoruz. Biz de yolun başındayız. Emeği geçen tüm antrenörlerimi de kutluyorum. Hedeflerimize adım adım ilerleyeceğiz" dedi.
Öte yandan antrenör Arman Bozkaya'da Çınar'ın büyük yeteneklere sahip bir oyuncu olduğuna işaret ederek "bizimle birlikte gelişimini yükseltti. U11'de bir yaş ufak olmasına karşın büyük işler başardı. Beşiktaş'a transferinden dolayı gurur duyuyoruz. Daha çok yetenekli oyuncularımız var. Çok çalışarak, çok emek vererek kulüp başkanımızın hedefleri doğrultusunda ilerlemeyi sürdüreceğiz. Çınar'ın yolu açık olsun" diye konuştu.













Yeni Site Tasarımız Nasıl Olmuş?