Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin kongresinde Uğur Kızıl güven tazeledi

Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin kongresinde Uğur Kızıl güven tazeledi
Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin kongresinde Uğur Kızıl güven tazeledi

Adana Beşiktaşlılar Derneği’nde Mustafa Uğur Kızıl tek liste ile girdiği olaylı genel kurulda yeniden başkan seçildi.

Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığı görevini aralıksız 1997 yılından bu yana yapan Mustafa Uğur Kızıl, “Beşiktaşlılar Derneği’ni önümüzdeki süreçte çok daha iyi konuma getireceğiz. Üyelerini kucaklayan o güzel günleri yeniden yaşayacağız. Beşiktaş’ın başarısına paralel, derneğimize olan ilgi de artacak. Yeni ve güçlü bir yönetim kurduk. Herkes maddi ve manevi destek verecek. Sonuçlarını hep beraber göreceğiz. Ticari beklentimiz yok. Yeni dönemde tesisleşmeye önem vereceğiz. Lokal sorununu çözeceğiz. Hedefimiz Beşiktaş’ın birliğini, dirliğini sağlamak. Adana Beşiktaşlılar Derneği’nin kapısı, hizmet vermek isteyen herkese açıktır ”diye konuştu.

Divan Başkanlığını eski Baro Başkanı Av. İbrahim Gazioğlu’nun yaptığı kongrede  iki genel kurul üyesinin Başkan Mustafa Uğur Kızıl’a yönelik suçlayıcı sert konuşmaları ortamı gerdi.

Yaşanan bu olaylara tepki gösteren salondaki bazı genel kurul üyeleri ise, “Başkanımız Mustafa Uğur Kızıl ile bizlere karşı böyle çirkin yaklaşımda bulunan bu üyelerin acilen disiplin kuruluna verilerek üyeliklerinin iptal edilmesini istiyoruz” açıklamasında bulundular.