Adana 1954 FK Hasan Adalı Tesisleri Törenle Açıldı

Adana 1954 FK Hasan Adalı Tesisleri Törenle Açıldı
Adana 1954 FK Hasan Adalı Tesisleri Törenle Açıldı

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Adana 1954 FK'nin yeni tesisleri törenle açıldı.

Adana'nın Seyhan İlçesi Emek Mahallesi'nde 6 dönüm üzerine yapılan yeni tesislerin adı ise Hasan Adalı oldu. Açılışın onur konuğu ise Türkiye Jokey Kulübü Başkanı ve Adanaspor Kulübü'nün eski Basın Sözcüsü Serdal Adalı'ydı. Adana 1954 FK'nin yeni tesislerine babasının adının verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu açıklayan Başkan Serdal Adalı ise "sezon sonunda inşallah takımımız şampiyonluğa kavuşur. Yeni tesisler öncelikle Türk sporuna, daha sonra da Adana sporuna hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

adana1954fktesis2.jpg

Bu arada Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ise tesislerde Adanalıların büyük emeklerinin olduğunu işaret ederek "başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar olmak üzere ilçe belediye başkanlarımıza yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Bu takıma katkıları olan işadamlarımıza buradan şükranlarımı sunuyorum. Merhum Hasan Adalı büyüğümüzü asla unutmayacağız. Adalı ailesi ile gönül bağım var. İnşallah şampiyonluk kupasını Şevki ve Serdal Adalı kardeşler ile kaldıracağız" diye konuştu.

adana1954fktesis1.jpg

Öte yandan açılış törenine MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, eski sporcular, sivil toplum kuruluşları ile yüzlerce taraftar katıldı. Tören sonunda ise başta Serdal Adalı ve Başkan Menderes Kutlu olmak üzere çok sayıda şampiyonluk meşalesi yakıldı, havai fişekler atıldı. Açılışta Adana 1954 FK Teknik Direktörü Ercan Albay ile futbolcularda hazır bulundular.

adana1954fktesis3.jpg

adana1954fktesis.jpg