U-23 Avrupa Güreş Şampiyonasına Türkiye damga vurdu

U-23 Avrupa Güreş Şampiyonasına Türkiye damga vurdu
U-23 Avrupa Güreş Şampiyonasına Türkiye damga vurdu

07-13 Mart 2022 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Plovdiv Kentinde yapılan Serbest, Greko-Romen U-23 Avrupa Güreş Şampiyonasına sporcularımızın başarısı damga vurdu. 

güreş2.jpeg

Kadınlarda 1 altın, 1 gümüş, 4 bronz madalya ile takım halinde Avrupa Şampiyonu,
Erkekler Grekoromende 1 altın, 3 gümüş, 3 bronz madalya ile takım halinde Avrupa 2.ncisi,
Erkekler Serbestte yine 2 altın, 5 bronz madalya ile takım halinde Avrupa 2.ncisi oldu. Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu Şampiyonayı baştan sona takip edip sporcularla yakından ilgilenerek başarıda etken olan isimlerdendi.

WhatsApp Image 2022-03-15 at 21.51.03.jpeg

Türkiye’den Uluslararası 1.Kategori hakemler Hüseyin BAŞCI, İsmail EKER ve Serkan TOPBAŞ ise şampiyonada düdük çalan isimlerdi. Şampiyonanın UWW hakem delegesi Türk Insructor Prof.Dr.H.Ibrahim Cicioğlu'ydu.

hakemdelegesi.jpg

Ülkemiz ve Adana'yı şampiyonada final maçları yöneterek temsil eden Hüseyin Başçı ise Türk Milli takımının Avrupa şampiyonasına damga vurduğunu belirterek "başta federasyon Başkanımız Şeref Eroğlu ve tüm sporcularımızı kutluyorum. Yine şampiyonanın UWW hakem delegesi Prof. Dr. H. İbrahim Cicioğlu'nun tüm hakemlere gösterdiği titizlik ve yakınlık nedeniyle de teşekkürlerimizi sunuyorum. Şampiyonada görev alan diğer Türk Hakem arkadaşlarımı da başarılarından dolayı tebrik ederim" dedi.

WhatsApp Image 2022-03-15 at 21.51.04.jpeg