14 yaşın millileri Adana’da belirlendi

14 yaşın millileri Adana’da belirlendi
14 yaşın millileri Adana’da belirlendi

Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF) Boypanel Yapı 14 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) yapıldı.

30 yılı aşkın süredir yapı malzemeleri sektöründe çatı ve cephe kaplama, asma tavan, çelik yapılar ve zemin ürünlerinde, proje ve mühendislik, müşavirlik ve uygulama hizmeti veren Boypanel Yapı’nın sponsor olduğu turnuvaya, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Denizli, Eskişehir, Hatay, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Mersin, Muğla, Samsun, Trabzon, Uşak ve KKTC’den Erkekler’de 84, Kızlar’da 67 olmak üzere 151 tenisçi katıldı.

atdsk46.JPG

9-17 Aralık 2023 tarihlerindeki turnuvanın kupa töreninde konuşan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, “Ay yıldızlı bayrağımızı uluslararası turnuvada temsil edecek 14 yaş tenisçilerimizin Adana’da seçiliyor olması bizim için büyük bir mutluluktur. Şehrimizin, bana göre ülkemizin marka değerlerinden biri olan Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübümüzün bu manada yapmış olduğu çalışmalar takdire şayandır. Seçilen tenisçilerimize uluslararası organizasyonlarda en büyük başarılar elde etmelerini temenni ediyorum” dedi.

atdsk47.JPG

Turnuvanın şampiyon ve finalistlerine kupaları Çintimar ile turnuva sponsoru Boypanel Yapı’nın Genel Müdürü Hatice Özdiler, Genel Müdür Yardımcısı Ertan Delice tarafından verildi. ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, Özdiler’e plaket vererek, turnuvaya katkıları nedeniyle teşekkür etti. 

atdsk48.JPG

14 Yaş Milli Takım Belirleme Turnuvası sonunda elde edilen dereceler şöyle:

Erkekler Ana Tablo’da Kuzey Öner, Ahmet Fatih Can, Consolation’da Kerem Genç, Artun Polat. 

Kadınlar Ana Tablo’da Ayşe Bal, Ecrin Lal Yavuz, Consolation’da  Samiye İdil Özkeresteci, Esin Urkan

atdsk49.JPG