12-14-16 Yaş Grupları En İyi 8 Masters Tenis Turnuvası Sona Erdi

12-14-16 Yaş Grupları En İyi 8 Masters Tenis Turnuvası Sona Erdi
12-14-16 Yaş Grupları En İyi 8 Masters Tenis Turnuvası Sona Erdi

Türk tenisinde 12, 14 ve 16 yaş gruplarının en iyi oyuncuları Adana’da buluştular. Türkiye Tenis Federasyonu’nun Dinamik Mühendislik 12, 14, 16  Yaş En İyi 8 Masters Turnuvası Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) 27 Kasım-1 Aralık 2023 tarihlerinde yapıldı.

Şampiyon ve finalistlere kupaları ve hediyeleri, en iyi 8 sıralamasındaki diğer sporculara da madalyaları Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, turnuva sponsoru Dinamik Mühendislik'in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Can Dağtekin, ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, Tenis İl Temsilcisi Ferudun Açan tarafından verildi.

atdsk7-sponsora plaket.JPG

Kupa töreninde sponsor Yusuf Can Dağtekin’e plaket vererek teşekkür eden ATDSK Başkanı Keskin, Türk Tenisi’ne milli sporcular yetiştirmeye devam edeceklerini söyledi.

Sporcuları kutlayan Çintimar da, “Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü bu şehrin marka değeridir. Marka değerinin gerektirdiği çalışmaları da ortaya koyuyor. Teniste bugüne kadar Türk milli takımlarına oldukça fazla sporcu verdi. Her geçen gün ülkemizin ay yıldızlı bayrağını dalgalandıracak çocukları yetiştiriyor olması bizi de mutlu ediyor” dedi.

atdsk4- 14 yas kizlar en iyiler.jpg

Dinamik Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Can Dağtekin de,  ATDSK’ya desteği sürdüreceklerine değinip, “Avrupa’da bile adından söz edilen kulübümüzü, ülkemizin en güzide kulüplerinden biri haline getiren kardeşim Ali Refah Keskin başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine Adana’mız adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

atdsk2-12 yas kizlar en iyiler.JPG

DERECEYE GİREN SPORCULAR

En iyiler müsabakasında dereceye giren sporcuların isimleri şöyle:

Kızlarda 12 Yaş’ta Nehir Say, Serra Hasanbaşoğlu, 14 Yaş’ta Ecrin Lal Yavuz, Ayşe Bal, 16 Yaş’ta Esila Toklu, Nehir Ertan.

Erkeklerde 12 Yaş’ta Çınar Şenkaya, Batu Dadak, 14 Yaş’ta Mustafa Ege Şık, Ziya Ayberk Aydın, 16 Yaş’ta Çağan Ege Tüfekçi, Doruk Çalık.