Gazeteci Kerim Hoşfikirer son yolculuğuna uğurlandı

Gazeteci Kerim Hoşfikirer son yolculuğuna uğurlandı
Gazeteci Kerim Hoşfikirer son yolculuğuna uğurlandı

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyesi, TSYD Önceki Dönem Genel Başkan Yardımcısı
ve TSYD Adana Şube önceki Dönem Başkanı KERİM HOŞFİKİRER son yolculuğuna uğurlandı.

22.jpg
Bir süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden merhum Kerim Hoşfikirer için Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi'nde bir tören düzenlendi. Burada düzenlenen törene CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, CHP eski milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Büyükşehir Belediye Baş Danışmanı Zihni Aldırmaz, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber, TSYD Malatya Şube Başkanı Vahap Güner, TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, gazeteciler, spor yazarları, Teknik Direktör Samet Aybaba, Adanaspor ile Demirspor'un eski futbolcuları,sevenleri ve aile üyeleri katıldılar. 

23.jpg

Bu arada tören sonrası Kerim Hoşfikirer'in cenazesi Buruk Mezarlığı'na getirildi. Burada kılınan cenaze namazı sonrasında Hoşfikirer için defin töreni düzenlendi. 

Kerim Hoşfikirer'e Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve basın camiasına sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun inşallah.