KOCAİSPİR HAFTA SONU 3 BAKANI AĞIRLADI

KOCAİSPİR HAFTA SONU 3 BAKANI AĞIRLADI
KOCAİSPİR HAFTA SONU 3 BAKANI AĞIRLADI

Hafta sonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çeşitli açılış, ziyaret ve etkinliklere katılmak üzere Adana’daydı. Adana’ya yatırım sözü veren bakanlara, Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir eşlik etti. Adana’nın daha iyi bir yönetimi hak ettiğini vurgulayan Kocaispir, hükümetin tüm kurumlarıyla işbirliği içinde dev yatırımlarla Adana'yı çağ atlatmaya hazır olduklarını söyledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın ardından Adana hafta sonu 3 bakanı ağırladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ile birlikte Adanalılarla buluştu. Kentte bir dizi program ve etkinliklere katılan bakanlar, Adana’ya yatırım sözü verdi.

 BAKAN YERLİKAYA: “TÜRKİYE'NİN HUZURU İÇİN YOLA ÇIKTIK”

 Serinevler Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine katılan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Biz, Türkiye'nin huzuru diye yola çıktık. Türkiye'nin huzuru demek, önce Adana'nın huzuru demek. Adana'nın huzuru demek, Yüreğir'in huzuru demek, tüm mahallelerimizin, caddelerimizin, sokaklarımızın huzuru demek. İşte bunun için İçişleri ailesi olarak, 600 bin arkadaşımla, yani kahraman güvenlik güçlerimizle, polisimizle, jandarmamızla gece gündüz demeden, canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Çünkü biz sizleri seviyoruz, sizlerin hayır dualarına, şu yüzdeki tebessüme, gözlerinizdeki bu güzel ışıltıya hayranız ve gerçek güç budur diyoruz. Allah hem Fatih kardeşimizi, hem Halil kardeşimizi hem de ittifakımızın tüm belediye başkanlarını yüz akıyla sandıktan belediye başkanı olarak çıkmasını, sizlere şehremini olmasını nasip etsin inşallah” diye konuştu.

 BAKAN GÖKTAŞ: “YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIM”

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, tarihi Taş Köprü'de düzenlenen ‘Kadın Buluşması Programı’na katıldı. Burada konuşan Bakan Göktaş, Adana'nın, güçlü ve çalışkan kadınların şehri olduğunu belirterek; “Çukurova'nın bereketli topraklarında, sanayisinden çıkan her üründe, sokaklarında koşan çocuklarında Adana'nın kadınlarının göz nuru, alın teri, emeği var. Biz, bu emeğin hak ettiği karşılığı Adana'da görmek istiyoruz. Kocaispir Başkanımız Yüreğir'de çok güzel hizmetlere imza attı, şimdi sıra Adana'da. Fatih Mehmet Kocaispir Başkanımız ‘Adana, kadınların gücüyle güzelleşecek.’ diyor. İnşallah Adana'yı kadınların desteğiyle gerçek belediyecilikle buluşturacağız. Adanalı kadınların emeğiyle, çabasıyla Adana kazanacak, şehrimizi geleceğe taşıyacağız. Başkanımızın Adana’ya 5 yılda 100 kreş sözü var, bu değerli yatırımın takipçisi ve destekçisi olacağım” dedi.

 BAKAN YUMAKLI: “ONUN SÖZÜ BİZİM SÖZÜMÜZDÜR”

 Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı da ağırladı. Adana için hazırladığı projeleri Bakan Yumaklı’ya anlatan Kocaispir, şehrin tarımsal zenginlikleri ve doğal kaynaklarını koruma ve geliştirmede kararlı olduklarını ifade etti. Bakan Yumaklı ise yaptığı açıklamada; “Bugün değerli belediye başkan adayımız Fatih Mehmet Kocaispir ile buluştuk, Adana için son derece önemli projeleri kendisinden dinledik, konuştuk. Ben şunu söyleyeyim. Başkanımızın Adana’nın refahı ile ilgili söylediği her şeyin yanında mutlaka biz de olacağız. Onun sözü bizim sözümüzdür.” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

 KOCAİSPİR: ‘HÜKÜMETİN TÜM İMKÂNLARINI ADANA’YA GETİRECEĞİZ’

 Adana’nın daha iyi bir yönetimi hak ettiğini vurgulayan Kocaispir, “Adana’nın 5 yıl  daha kaybedecek vakti yok. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren Adana’da yepyeni bir dönem başlayacak. Sinekle dahi mücadele edemeyen bir yönetime karşı hükümetle ve kurumlarla uyum içerisinde çalışacak, hükümetin tüm imkânlarını, dev yatırımları Adana’ya getirecek, genç, dinamik, enerjisi yüksek bir yönetim anlayışı ile Adana'ya çağ atlatmaya hazırız.” dedi.