Başkan Çetin, Çintimar'ı övdü yeni bir Spor Salonu için iki öneri getirdi

Başkan Çetin, Çintimar'ı övdü yeni bir Spor Salonu için iki öneri getirdi
Başkan Çetin, Çintimar'ı övdü yeni bir Spor Salonu için iki öneri getirdi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Büyükşehir Belediye meclisinde yaptığı konuşmayla yeni bir spor salonu için destek istedi.

Başkan Çetin'in açıklamaları şöyle:

Adana'nın çıkarları olacağı zaman siyaseti bir kenara bırakmalıyız. Ben Çukurova ilçe meclisinde hep birlikte çalışıyoruz. Adanamızın büyük bir eksiği vardı. Son yıllardaki eksikliğini tespit ettik ve kadın voleybolda tarihinde ilk kez takımımızı lige çıkarttık. Bu ekip Adana'nın takımı. Sahip çıkıldığını görmek bizi mutlu ediyor. Dünyanın en iyi voleybol ligi Sultanlar ligidir. En iyi takımlar burada. Eczacıbaşı Avrupa şampiyonu oldu bizim salonumuza geldi, salon doldu. Önemli olmayan maçlarda bile binlerce seyirci geliyor. Son maçta dışarıya dev televizyon kurduk. Tribüne gelecek olan önemli isimler kapıdan dönünce çok üzüldüm. En az 7500 kişilik bir spor salonu acil lazım. Devletin tüm kademesiyle uyum içerisinde çalışıyoruz. Adana için güzel şeylerin yapılmasını önemsiyoruz. 55 dönümlük araziyi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devir ettik. Atletizm pisti yapıldı, aynı zamanda vatandaşlarımızda yürüyüş yapıyorlar, spor yapıyorlar. Yarısı böyle değerlendirildi. Geri kalan kısmına spor salonu yapılmasını istiyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar'a yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Müdürümüz Adana için büyük bir şanstır. Parti ayırımı yapmadan elele verelim, bu büyük bir spor salonunu Adanamıza kazandıralım. 

Şayet Spor Bakanlığı bu tesisi yapmayacaksa, arsa için kıymet takdiri yapılarsa gelecek para ile biz Belediye olarak buraya hemen bir temel atalım.