Ayyüce Türkeş: Adana hak ettiğini alacak

Ayyüce Türkeş: Adana hak ettiğini alacak
Ayyüce Türkeş: Adana hak ettiğini alacak

İYİ Parti Adana Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş , Adana Ticaret Odası ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Büyük ilgi gören Türkeş, Adana’nın tarım ve sanayideki eski muhteşem günlerine dönmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Adana’nın hak ettiğini alması için çalışacağız” dedi.

     Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram’ı ve yönetimini ziyaret eden İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş,  yaptığı konuşmada, Adana’nın kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi. Adana’nın kendine özgü sorunları, beklentileri olduğunu ifade eden Türkeş, tarım ve sanayinin de bunların en önemlileri olduğuna dikkat çekti. Türkeş, iş adamlarıyla yaptığı görüşmelerle ilgili şunları söyledi:

    “Adana için birçok özelliği ve değeriyle geçmişten geleceğe dönük hedefler oluşturulmalı ve eski günlerine geri dönülmeli. Hem bugününü hem de geleceğe dönük gitmesi gereken noktaları ve Adana’ya daha fazla nasıl değer katılabilir, Adana’mızın sorunlarının çözümünde ne gibi fırsatlar yaratılabilir bunların üzerinde istişarelerde bulunmak ve hayata geçirilmesi noktasında görüş alışverişinde bulunduk. Adana hak ettiğini almalı, alacak. Adana için yapılacak ne varsa biz her zaman hazırız” dedi.

    Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ise yaptığı konuşmada, “Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum” Diye konuştu.

   ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET 

    İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş ,  Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt’u da ziyaret etti. Ziyarette, “Her zaman sizlerin emrinde olacağız sizlerle ne kadar gurur duysak azdır” diyen Türkeş şunları söyledi:

“Dünyanın en güzel makamı şehitlik mertebesine ulaşmış tüm şehitlerimize Allahtan Rahmet dilerken gazilerimize de sağlıklı ömürler diliyorum. Ben buradan söz veriyorum. Seçimlerin galibi olduktan sonra en kısa sürede sizlerin en büyük destekçiniz olacağım.”Dernek Başkanı Emine Kunt da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kadınların etkinliğinin siyaset anlayışını değiştireceğine vurgu yaparak, “Daha çok kadının siyasetin içinde olması ve buna duyarlılık gösterilmesi gerekmektedir. İYİ Parti Büyükşehir belediye başkan adayı Ayyüce Türkeş’e başarılar dilerim” dedi.