Ali Demirçalı parti örgütü ve meclis üyesi adaylarıyla buluştu

Ali Demirçalı parti örgütü ve meclis üyesi adaylarıyla buluştu
Ali Demirçalı parti örgütü ve meclis üyesi adaylarıyla buluştu

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı “Bugünden itibaren kolları sıvayıp mahalle mahalle, sokak sokak ilçemizi dolaşıp içinde Yüreğir sevgisi olan bütün hemşehrilerimize, kurduğumuz Yüreğir hayalini ve bu hayali gerçekleştirmek için hayata geçireceğimiz projeleri anlatacağız.”dedi.

Yüreğir’de seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, partisinin Yüreğir Örgütü ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile yemekte buluştu. Partililerine hitaben konuşan Demirçalı, “Bugünden itibaren kolları sıvayıp mahalle mahalle, sokak sokak Yüreğir’i dolaşıp içinde Yüreğir sevgisi olan bütün hemşehrilerimize, kurduğumuz Yüreğir hayalini ve bu hayali gerçekleştirmek için hayata geçireceğimiz projeleri anlatacağız” dedi.

Seçim startının verilmesinin ardından partisinin ilçe örgütü ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile koordinasyon içinde çalışmanın önemine değinen Demirçalı “Önümüzdeki yerel seçimlerde uyum içerisinde hep birlikte çalışmanın 31 Mart’ta sandıktan zaferle çıkmamız açısından son derece önem taşıdığının bilincindeyiz” dedi. Yemekte biraraya geldiği örgüt üyelerine ve Belediye Meclis Üyesi adaylarına konuşurken sık sık birliktelik vurgusu yapan Ali Demirçalı, “Ben bu yola çıkarken; çocukluk ve gençlik anılarımı da yanıma aldım. Ben bu yola çıkarken yanıma; birlikte hayal kurduğum Yüreğirli mahalle arkadaşlarımı aldım. Ben bu yola çıkarken; görevi başında hayatını kaybeden Yüreğir Belediyesi’nin kurucu başkanı, merhum Sabahattin Eşberk’in aziz ruhunu yanıma aldım. Ve ona 35 yıl aradan sonra Yüreğir Belediye Başkanlığını yeniden kazanacağımıza dair söz verdim. Bugünden itibaren kolları sıvayıp mahalle mahalle, sokak sokak Yüreğir’i dolaşıp içinde Yüreğir sevgisi olan bütün hemşehrilerimize, kurduğumuz Yüreğir hayalini ve bu hayali gerçekleştirmek için hayata geçireceğimiz projeleri anlatacağız. Yüreğir’e olan sevdamızı anlatacağız bıkmadan usanmadan. İnsanı sevmeden insanlığa hizmet etmek mümkün  değil”dedi.

31 Mart’a kadar olan süreçte her bir örgüt üyesi ve partilinin desteğine ihtiyaç duyduğunu kaydeden Demirçalı, “Şimdi, hiç de kolay olmayan bu yolculukta benimle birlikte yürüyeceğine inandığım siz değerli dava arkadaşlarımdan bir isteğim var. Ali Demirçalı’ya inanın. Gelin, sonunda Yüreğir’in ve Yüreğirli’lerin kazanacağı bu hikayeyi birlikte yazalım. Şunu unutmayın ki; 35 yıl aradan sonra hedefinde zafer olan bu mücadelede her birinize ihtiyacımız var. ‘Yüreğir için ben de varım’ diyen herkesi yanımızda görmek, bize güç ve cesaret verecektir” şeklinde konuştu.