Seyhan Belediye Futsal takımı hedefe doğru

Seyhan Belediye Futsal takımı hedefe doğru
Seyhan Belediye Futsal takımı hedefe doğru

Türkiye Futsal Ligi maçlarının ilk etap maçları Adana'da devam ederken temsilcimiz Seyhan Belediyespor oynadığı 3 maçta elde ettiği iki galibiyet, bir yenilgi ile gruba iyi bir başlangıç yaptı.

Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda oynanan maçlar da Adana ekibi Sakarya Kurudere'yi 8-4, Bingöl Gençlik'i 3-2 yenerken, üçüncü maçında İstanbul Şişli takımına ise 10-6 yenildi. Seyhan Belediyespor takımı Cuma günü Siirt Üniversitesi, Cumartesi ise Alipaşa ile karşılaşacak ve Adana etabı sona erecek. 

İŞTE O STATÜ

2021 - 2022 sezonu TFF Futsal Ligi'nde 8 takım mücadele edecek. Maçlar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Takımlar, TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından belirlenen şehirlerde 3 aşamalı olarak müsabakalarını oynarken; 1. aşamada 5 maç, 2. aşamada 5 maç ve son aşamada 4 maç yapacak. En çok puan toplayan takım 2021 - 2022 sezonu TFF Futsal Ligi şampiyonu olacak. Ligi son 2 sırada tamamlayan takımlar önümüzdeki sezon ön eleme turu oynayacak.

2021 - 2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan takım 2022 - 2023 sezonunda Türkiye'yi UEFA Futsal Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek.