Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu’dan Ankara çıkartması

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu’dan Ankara çıkartması
Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu’dan Ankara çıkartması

Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, başkent Ankara’da birçok önemli isimle bir araya geldi.

Başkan Menderes Kutlu, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ın oğlu İlyastekin ile Merve hanımın düğün törenine katıldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya gelen halkın takımı Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, yeni sezonda takımlarını 3.lige çıkartmakta oldukça kararlı olduklarını anlattı. Genel Başkan Devlet Bahçeli de, Adana 1954 FK’yı yakından takip ettiğini ve yeni sezonda 3.lige çıkacağına inandığını söyledi. Başkan Kutlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yeni sezonda şampiyonluk sözü verdi.
Başkan Kutlu, MHP MYK Üyeleri Mustafa Aksoy ile Ali Uçak, MHP MYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay ve Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ömer Şanlı ile bir süre sohbet etti.
Halkın takımı Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu’nun Ankara çıkartmasında, MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi, Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı ve iş insanı Umut Polat ve Adana 1954 FK Asbaşkanı ve iş insanı Burak Berk Sel de hazır bulundu.