Adana 1954 FK 2.yarıya hazır

Adana 1954 FK 2.yarıya hazır
Adana 1954 FK 2.yarıya hazır

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta ligin ilk yarısını zirvede bitiren halkın takımı Adana 1954 FK’nın tecrübeli teknik adamı Ercan Albay, Basın Sözcüsü Necip Erdoğan ile Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yalı, ligde ikinci yarı öncesinde Hasan Adalı Spor Tesisinde basın toplantısı düzenlediler.
Turuncu-Beyazlı ekibin tecrübeli teknik adamı Ercan Albay, tek hedeflerinin 3.lig olduğunu ve bunu gerçekleştirmek adına takım olarak işi çok sıkı tuttuklarını anlattı. Albay, “Dava Adana’nın davasıdır. Başkanımız Menderes Kutlu, yönetim kurulumuz ve taraftarlarımız bizlere büyük bir güç veriyor. Adana’ya bir 3.lig takımı kazandırmakta oldukça kararlıyız” diye konuştu.
Tecrübeli teknik adam Ercan Albay, ligde ikinci yarı öncesinde nokta transferlerle güçlerine güç kattıklarını ifade ederek, “Gerekli takviyeleri yaptık. Her şeyimizle ligin ikinci yarısına hazırız. İkinci yarı oynadığımız 3 hazırlık maçında 2 galibiyet ve 1 de beraberlik aldık. İkinci yarıda oynayacağımız tüm maçlarımıza kazanmak için çıkacağız” ifadesini kullandı.
ERDOĞAN: ÇOK İYİ ŞEYLER YAPACAĞIZ
Adana 1954 FK Basın Sözcüsü Necip Erdoğan, takım olarak bu sezon çok iyi şeyler yapacaklarını belirterek, “Gittikçe seyircimiz çoğalıyor. Başkanımız Menderes Kutlu ve yönetim kurulumuz her zaman takımımız yanında. Adana biziz, biz Adana’yız. Tek hedefimiz 3.lig. Bu hedefe ulaşmak adına elimizden geleni yapacağız” dedi.
NİHAT YALI: HALKIN TAKIMIYIZ
Adana 1954 FK Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yalı, halkın takımı olduklarını dile getirdi. Ligde ikinci yarı oynayacakları tüm maçları kazanacaklarını belirten Nihat Yalı, “Taraftarlarımızla daha güçlüyüz. Birlik ve bütünlük içerisinde lig sonunda şampiyonluğa ulaşacağız” diye konuştu.