Mustafa Kaplan ilk kamp çalışmalarından memnun

Mustafa Kaplan ilk kamp çalışmalarından memnun
Mustafa Kaplan ilk kamp çalışmalarından memnun

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan yeni sezon hazırlıklarının ilk etap kampından memnun kaldığını açıkladı.

Kaplan'ın açıklamaları şöyle:

Ben takımımızın ilk kamp çalışmalarından memnun kaldım ve verim aldığımızı düşünüyorum. Aramıza yeni katılanlar oldu, eskiden kalanlar vardı. Kolej havası yarattık. Adanaspor'un büyük bir camia olduğunu anlatıyoruz. Bu işin ciddiyetini sürekli onlara anlatıyoruz. Eskilerle, yeni oyuncularımızla iki hazırlık maçı oynadık, gayet iyi geçti. İkinci kamp dönemine yeni transferlerimizin gelmesini bekliyoruz. Ekibimle birlikte bir toplantı yaptık, bize fayda sağlayamayacak oyuncularla ilgili de bir karar alacağız. 15 günlük süreçte çalışmalarımız iyi, havamızında iyi olduğunu bununda lige yansıyacağını düşünüyorum.

3.bölgeye alacağımız oyuncular, savunmaya alacağımız bir oyuncu, 2.bölgeye alacağımız iki oyuncu ve sağ bek oyuncuyla ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Bu oyuncuları da aramıza katarsak ligde iyi bir Adanaspor izlettireceğiz.

İkinci kampta aramıza alacağımız transferler ile taraftarlarımıza layık Adanaspor'u seyrettireceğiz. Taraftarlarımızın takımlarına olan ilgisi bizi mutlu ediyor. onlara da buradan teşekkür ediyorum.