Üzelmeriç: Taraftarlarımızı Erbaa maçında stada bekliyoruz
Adana 01 Futbol Kulübü’nün Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sercan Üzelmeriç, Cuma günü saat 14.00'te Ali Hosfikirer Stadında oynanacak karşılaşmanın sezonun en önemli maçlarından biri olduğuna dikkat çekti. Üzelmeriç, bu mücadelenin ligdeki kaderlerini belirleyebileceğini söyledi.
Taraftar desteğinin bu süreçte hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan Üzelmeriç, “Tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Sahada mücadele veren takımımıza en büyük güç, tribünlerin coşkusu olacaktır” dedi.
Başkan Menderes Kutlu önderliğinde başarı hedeflediğini belirten Üzelmeriç, teknik kadro ile futbolculara güvenlerinin tam olduğunu ifade ederek, “Takımımızın bu zorlu maçtan alnının akıyla çıkacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.












Yeni Site Tasarımız Nasıl Olmuş?