VALİ ELBAN’A 19 MAYIS ZİYARETİ

VALİ ELBAN’A 19 MAYIS ZİYARETİ
VALİ ELBAN’A 19 MAYIS ZİYARETİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile beraberindeki gençlik merkezi liderleri, müdürleri ve başarılı sporcular, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Elban, konuklarıyla bir süre sohbet etti. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığını dile getiren Vali Elban, 19 Mayıs 1919 tarihinin milletimizin kaderini değiştiren bir dönüm noktası olduğunu belirterek “19 Mayıs, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, ulusal değerlerin yeşerdiği, kurtuluş ateşinin yakıldığı gündür.” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, geleceğimizin mimarı olan gençlere yürekten inandığının bir ifadesi olarak böylesine önemli bir tarihi bayram olarak gençlere armağan ettiğini ifade eden Vali Elban, “Bizler de her biri ülkemizin umut ışığı olan gençlerimizin 19 Mayıs 1919'da yakılan bağımsızlık meşalesini körükleyerek geleceğe en iyi şekilde taşıyacağına yürekten inanıyoruz. Yüreklerindeki vatan sevgisi ve üstün gayretleriyle ülkemizin kalkınmasına omuz verecek gençlerimizin en güzel şekilde yetişmesi için de bizler var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaret, gerçekleştirilen sohbetin ardından sona erdi.