VALİ DR. SÜLEYMAN ELBAN’IN YENİ YIL MESAJI

VALİ DR. SÜLEYMAN ELBAN’IN YENİ YIL MESAJI
VALİ DR. SÜLEYMAN ELBAN’IN YENİ YIL MESAJI

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban yayınladığı bir mesajla Adanalıların yeni yılını kutladı. Vali Elban'ın açıklaması şöyle:

Sevinçleriyle, üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakırken; yeni bir yıla, yeni güzellikler, yeni hedefler ve daha güzel yarınların ümidiyle siz Adanalı hemşehrilerimle birlikte girmenin heyecanını yaşıyor; yeni yılın, bütün vatandaşlarımıza ve tüm insanlığa, sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

İçimizdeki büyük umut, güzellik ve coşkuyla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. Yeni bir yıl bizlere geçmişin muhasebesini yaparak, elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi, halkımızın birliği, beraberliği ve huzuru için yapılacak çalışmaları yeniden gözden geçirerek geleceğe ilişkin yeni planlar yapma konusunda fırsat veriyor. Bizler de bu anlayıştan hareketle, değerli Adanalı hemşehrilerimize daha iyi hizmet etme, ilimizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasıyla, ülkemizin aydınlık yarınlarına katkı yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Yeni yılda, özellikle ilimizin sahip olduğu bütün değerleri kullanarak gerçekleştireceğimiz projelerle, ilimizin her yönüyle bir marka kent haline gelmesi en önemli hedefimiz olacaktır. Ülkemizin gelişimine paralel olarak hızla gelişen ilimizin her alanda kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışmalarımızı 2023 yılında da aynı anlayış ve heyecanla devam ettireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içinde karşılayabilmeleri için Valiliğimizce gerekli tüm tedbirlerin alındığını hatırlatırken yeni yılın tüm insanlığa barış, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini temenni ediyor, aziz milletimizin ve Adanalı hemşehrilerimin yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.