ŞAMPİYON ADASOKAĞI SPOR KULÜBÜ’NDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

ŞAMPİYON ADASOKAĞI SPOR KULÜBÜ’NDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET
ŞAMPİYON ADASOKAĞI SPOR KULÜBÜ’NDEN VALİ ELBAN’A ZİYARET

Beta Transformatör Adasokağı Spor Kulübü Vali Dr. Süleyman Elban’ı ziyaret etti.
2014 yılında Adana Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın destekleriyle sosyo-ekonomik gelir düzeyi bakımından dezavantajlı bölgelerde yaşayan sosyal risk altındaki kız çocuklarından oluşan ve kısa sürede büyük başarılar elde eden Beta Transformatör Adasokağı Spor Kulübü, 2021-2022 Hentbol Sezonu Kadınlar 1. Ligi'nde sekiz takımın mücadele ettiği Final Grubu maçları sonunda THF Kadınlar Süper Ligi’ne yükseldi.
Önümüzdeki sezon THF Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele edecek kulübün ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Elban “Kızlarımızın başarısı her zaman bizi gururlandırıyor. Adasokağı Spor Kulübü’nün hikayesi ayakta alkışlanacak bir başarı hikayesi. Bu başarı öyküsünün elde edilmesinde büyük payı bulunan değerli sporcularımız ile emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu başarının diğer gençlerimize de örnek teşkil etmesini temenni ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. ”dedi. 
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Gökhan Sezer, Kulüp Başkanı Alper Tunga Kalsın ile Antrenör Nesimi Dağdoğan’ın da katıldığı ziyaret, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

140a7984_f6a5_4196_b076_ce00d750dce1.jpg