POLİS HAFTASINDA M1 ADANA’DA “MİNNET DOLU SERGİ”

POLİS HAFTASINDA M1 ADANA’DA “MİNNET DOLU SERGİ”
POLİS HAFTASINDA M1 ADANA’DA “MİNNET DOLU SERGİ”

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yılı ve “Polis Haftası” kutlamaları çerçevesinde M1 Adana AVM’de düzenlenen fotoğraf Sergisi Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin katılımıyla açıldı. 4 Nisan Pazartesi günü açılan sergi 10 Nisan’a kadar ziyaretçilere açık olacak.  

  M1 Adana AVM her yıl olduğu gibi bu yıl da Milletimizin güvenliği ve huzuru için fedakarca hizmet veren Polis Teşkilatı’mızın 177. yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı unutmadı. M1 Adana AVM’de bu yıl “Polis Haftası” anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci’nin katılımı ile 4 Nisan günü açılışı gerçekleştirilen Fotoğraf Sergisi 7 gün boyunca halkımızın ziyaretine açık olacak.

Fotoğraf Sergisi’nin yanında Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı muhtelif birimlerden oluşan ekipler M1 Adana AVM ziyaretçilerine Polis ve Emniyet Teşkilatı’nın hizmetleri hakkında bilgilendirme yapacaklar. Adana Emniyet Müdürlüğü’nün KADES, SİBER SUÇLAR, TOPLUM DESTEK, TRAFİK gibi birçok alanda hizmet veren birimlerinden görevli memurlar 7 gün boyunca vatandaşları bu birimlerin verdiği hizmetler ile ilgili bilgilendirecek. Vatandaşların ihtiyaç duyduğu bilgi ve hizmetler hakkında yardımcı olacaklar.

 Sergi açılışına katılan M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz : “ Bu anlamlı haftada Polisimiz ve halkımızı bir araya getiren bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. Başta ilimizde olmak üzere ülkemizin her karış toprağında üstün hizmet anlayışı ve özveriyle görev yapan,  Halkımız için gece gündüz demeden çalışarak, ülkemizde güven ve huzuru tesis eden, ihtiyaç duyduğumuz her anımızda yanımızda olan emektar polislerimize teşekkür ediyorum. Türk Polis Teşkilatımız’ın 177. yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Vatanı uğruna gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen aziz şehitlerimizi de bu vesile ile rahmet ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.