Metin Taylancı: Adana'nın desteğine ihtiyacımız var

Metin Taylancı: Adana'nın desteğine ihtiyacımız var
Metin Taylancı: Adana'nın desteğine ihtiyacımız var

Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu 14. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

 Adana ekibinin Süper Lig’in 14. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı için Cuma günü yola çıkacağını kaydeden Kulüp Başkanı Metin Taylancı, “Takımımız şu an bu şartlarda yapabileceğinin en iyisini başarıyor. Rakiplerimiz olan takımların aldığı desteğin beşte birini bizler almadan bu süreçte yolumuza devam ediyoruz.  Devre arasında önemli transferler yaparak takımıza Süper Lig’de oynayabilecek oyuncular kazandırdık. Yakın zamanda Kamerun Milli Takımından Jutie Nina anlaştık inşallah Trabzonspor maçımıza yetişecek. Tüm zor koşullara rağmen Trabzonspor deplasmanına gideceğiz ve takımızı orada yine en iyi şekilde temsil edeceğiz.”dedi.

“SÜPER LİG’DE KALMAMIZ GEREKİYOR”

Bu maçın hayati önem taşıdığını söyleyen Başkan Taylancı şunları kaydetti: “Ekonomik şartların zorluğuna rağmen sezonun ilk yarısına göre daha başarılı olmamız bu işi çok iyi biliyor olduğumuz anlamına geliyor. Kendi şahsım adına hiçbir maddi talepte bulunmadan tamamen kulübümüzün Süper Lig’de devam edebilmesi için Adanalı hemşehrilerimizden, Adanalı iş insanlarımızdan ve Adana’yı temsil eden tüm platformlardan kulübümüzün ayakta kalabilmesi için destek bekliyoruz . Bu kulüp Adanalıların, bu kulüp Adana’nın. Bizim amacımız Süper Lig’de olan tek bir kadın futbol takımımız var, bu kadın futbol takımımızın düşmemesi. Süper Lig’de kalmamız gerekiyor. Biz futbolcularımıza güveniyoruz ve futbolcularımıza inanıyoruz. Bugüne kadar başardıysalar bundan sonra da başlayacaklardır. Buradan bir kez daha tüm yetkili kurumlara sesleniyorum; Adana’nın marka değeri olan Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı’nın desteğinize ihtiyacı var, bunu göz ardı etmeyelim. Yarın çok geç olmadan takımımızın yapabileceğine inanarak çıktığı bu yolda sizlerin de katkınız olsun. Destek sizden başarı İdmanyurdu’nundan.”