İzmit Kanuni Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden alkışlanacak proje

İzmit Kanuni Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden alkışlanacak proje
İzmit Kanuni Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden alkışlanacak proje

Kanuni Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde 14 Şubat Sevgililer gününde, “ Ülkemi seviyorum, mesleğime aşığım” projesi kapsamında kent dinamikleri ile öğrenciler kariyer gününde buluştular, fidan dikti, ağaçlardan kitap topladılar.

İzmit Kanuni Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde önceki gün 14 Şubat Sevgililer Gününde farklı bir etkinlikte buluşuldu. Okul Müdürü Muharrem Seçgün’in ev sahipliğinde gerçekleşen kariyer günü etkinliğine İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, KOÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emel Öztürk, KOÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Çakır, KOÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Emel Azak Karali, KASKF Genel Başkanı Murat Aydın, KOÜ Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Gonca İlter, DEAH Ameliyathane Hemşiresi Serap Koçhisar, Tarihçi-Yazar Volkan Şenel, KSMMMO Genel Sekreteri Tülin Keçeci Güngör, Diyetisyen Hatice Fulya Demirci ve Uluslararası İş İnsanları Derneği Genel Sekreteri Bahar Uzunca katıldı.

WhatsApp Image 2022-02-15 at 15.24.42.jpeg

Kanuni Mesleki Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleşen etkinlikte ilk önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Okul Müdürü Muharrem Seçgün açılış konuşmasında, “14 Şubat programımızda bizlerle birlikte olmanızdan dolayı öncelikle şahsım ve idareci arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum. Okulumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bugün burada yeni fidanları toprak ile buluşturarak, doğaya olan sevgimizi ortaya koyacağız. Dünya Kitap değişim günü nedeniyle ağaçlarımız kitap açtı. Öğrencilerimiz onları toplayacak, okuyacak ve sonrasında arkadaşlarıyla paylaşacak.” dedi.

Sevgiden ayrılmayın

 İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen’de yaptığı konuşmada, “ Bugün burada güzel bir etkinlikte buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kentimizde birbirinden değerli önemli isimlerini bir araya getirerek sevgi günümüzü kutlayacağız. Sizlerle böylesi bir etkinlikte bizleri buluşturan okul idaremize teşekkür ediyorum. Sevgide buluşmak, sevgiden ayrılmamak ve sevginin etrafından kenetlenmek dileğiyle hepinize sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Yüksel Pehlevan ise yaptığı konuşma da, “ Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin heyecanlarını hissetmenin mutluluğunu yaşıyorum. Sağlık neferleri arasına katılacak olan siz değerli gençlerimize kapımız her zaman sonuna kadar açık olduğunu ifade etmek istiyorum.”dedi. Öğrencilerin ilk yardım merkezi ile ilgili talepleri üzerine, “ İl Sağlık Müdürlüğü olarak bu talebinizi de en kısa sürede yerine getireceğiz” diyerek öğrencilere müjde verdi.

WhatsApp Image 2022-02-15 at 15.24.43.jpeg