GÜNDOĞDU-MUN FARKI

GÜNDOĞDU-MUN FARKI
GÜNDOĞDU-MUN FARKI

Adana Gündoğdu Koleji, Birleşmiş Milletler toplantılarının içerik ve şekil olarak öğrenciler tarafından canlandırıldığı konferanslardan olan MUN (Model United Nations) toplantısının 6’ncısına ev sahipliği yaptı. 
WhatsApp Image 2023-01-25 at 08.14.05.jpeg
 
400 ÖĞRENCİ KATILDI
 
G-MUN etkinliği şehir içi ve şehir dışı olmak üzere 58 farklı devlet ve özel okuldan toplam 400 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Öğrenciler müthiş bir etkinlikte olduklarını söyleyip Gündoğdu Vakfı’na teşekkür ettiler.
WhatsApp Image 2023-01-25 at 08.14.06.jpeg
 
DR. GÜNDOĞDU
TEŞEKKÜR ETTİ
 
Gündoğdu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, MUN toplantılarının 6’ncısını yaptıklarını ve bu konuda oldukça tecrübelendiklerini ifade edip, “Öncelikle çok önemli, büyük ve geniş katılımlı böylesine prestijli bir konferansı düzenleyen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca etkinliğimize destek veren Çukurova Belediye Başkanlığına ve çalışanlarına, ABD Adana Konsolosluğuna, şehir içi ve şehir dışından gelen katılımcı öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
 
Çukurova Belediyesi Meclis Salonunda açılış töreni yapılan G-MUN etkinliğinin diğer tüm oturumları ve kapanış töreni ise Gündoğdu Koleji’nde gerçekleşti.
WhatsApp Image 2023-01-25 at 08.14.07.jpeg
 
3 AYLIK ÇALIŞMA YAPILDI
 
G-MUN 2023’ün Genel Başkanları Birbey Özcan Ulaşer ve Çağla Hızlı, “3 aylık emeğin ardından gerçekleştirdiğimiz Gündoğdu Model Birleşmiş Milletler Kongresi (GMUN 2023) delegelerimize bir dünya vatandaşı olarak, toplum önünde konuşma, özgüven, araştırma ruhu ve ortaya çıkan problemleri çözüm odaklı kontrol etme yetisi sağladı. Bu durumdan dolayı çok mutluyuz. Bu güzel deneyimde yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ederiz” dediler.
 
ABD Adana Konsolosluğundan American Citizen Services Chief Emily Enright, açılış töreninde ki konuşmasında muhteşem etkinliğin çok güzel olduğundan bahsetti ve katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.
WhatsApp Image 2023-01-25 at 08.14.06 (1).jpeg
 
BURHAN BÖRÜ: ÖNEMLİ KAZANIMLAR ELDE EDİLDİ
 
G-MUN 2023 (Gundogdu Model United Nations) Koordinatörü ve Adana Gündoğdu Koleji Eğitim Yöneticisi Burhan Börü, “AGK Meclis öğrencilerimizle birlikte 3 aylık hazırlık süreci sonrasında G-MUN 2023’ü gerçekleştirdik. Bu konferanslar sayesinde öğrencilerimizin İngilizce dil yeteneği ve özgüvenlerinin geliştiğini, araştırma, yazma, tartışma, topluluk önünde konuşma, fikirlerini ifade etme gibi çok önemli kazanımlar elde ettiğini gördük katılımcı tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederiz” diye konuştu.
gündoğdu1.jpg