BU YAZ M1 ADANA’DA ÇOCUKLAR HEM EĞLENİYOR ,HEM ÖĞRENİYOR

BU YAZ M1 ADANA’DA ÇOCUKLAR HEM EĞLENİYOR ,HEM ÖĞRENİYOR
BU YAZ M1 ADANA’DA ÇOCUKLAR HEM EĞLENİYOR ,HEM ÖĞRENİYOR

M1 Adana Alışveriş Merkezi bu yaz tatilinde de çocukları unutmadı.  Haziran, Temmuz ayları boyunca uzman ekipler ve eğitmenler eşliğinde düzenlenen Çocuk Atölyeleri her gün birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Çocuklar tatil dönemini hem eğlenerek, hem öğrenerek geçiriyor.

           M1 Adana AVM bu yaz tatilinde çocukları yine unutmadı. Haziran ayının ilk haftasından itibaren düzenlene ve Temmuz ayı sonlarına kadar sürecek olan Çocuk Atölyeleri  etkinlikleri  ile M1 Adana  çocuk ziyaretçilerine farklı deneyimler yaşatıyor. M1 Adana AVM;deneyimli ekipler ve eğitmenler nezaretinde gerçekleştirilen birbirinden renkli ve eğitici, öğretici atölye çalışmaları ile minik misafirlerinin hayal dünyalarının sınırlarını zorlarken ebeveynlerine  de unutulmaz deneyimler yaşatıyor.

HEM EĞLENİP HEM DÜNYAMIZI KORUYABİLİRSİN” adı altında düzenlenen ve geri dönüştürülebilen malzemelerin kullanıldığı çocuk atölyelerinde çocuklara haziran ayı boyunca her hafta sonu 13:00-18:00 saatleri arasında  çevre bilinci aşılanıyor. 06-10 yaş arası çocuklar için İngilizce öğretmeni LEMAN TATLI ile düzenlenen ilki 23 Haziranda düzenlenen “İNGİLİZCE ÖĞRENMENİN MUTLULUĞU BİR BAŞKA”  İngilizce dil Atölyeleri’nin ikincisi 30 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek. Çocuklar OF DANCE ACADEMY tarafından gerçekleştirilen  “BU DANS BİR BAŞKA”    etkinlikleri ile 20-27 Haziran’da düzenlenen “ZUMBA KID’S” atölyesi yanında 24 Haziran’da düzenlenen  “HİP HOP” dans atölyesi için 1 Temmuz Cuma günü tekrar bir araya gelecek. Müzik Perisi SİNEM KASAPOĞLU’nun 22-29 haziran tarihlerinde düzenlediği “BU ATÖLYENİN RİTMİ BİR BAŞKA” etkinliği çocukların en çok ilgisini çeken etkinliklerden biri oldu. 21 Haziran’da ilki düzenlenen “RAHAT ANNE” zeka oyunu atölyelerinde 28 Haziran Salı günü 15:00 ve 19:00 saatlerinde “STEM” Atölyesi etkinliği 5 seans olarak gerçekleştirilecek,

     M1 Adana AVM’de çocuklara yönelik düzenlenen tüm bu etkinlikler ücretsiz olup, etkinliğe katılmak için M1 Adana mobil uygulamasını indirerek kayıt olmak yeterlidir.