AGİAD ORTAOKULU İSKENDERUN'DA GRUP ŞAMPİYONU

AGİAD ORTAOKULU İSKENDERUN'DA GRUP ŞAMPİYONU
AGİAD ORTAOKULU İSKENDERUN'DA GRUP ŞAMPİYONU

Adana Genç İş İnsanları Derneği Ortaokulu (Agiad) başarıdan başarıya koşuyor. Agiad Ortaokulu İskenderun'da yapılan Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol grup müsabakalarında tüm rakiplerini yenip şampiyon olarak Adana'ya döndü.
Kasım ayında Adana'da yapılan şampiyonada tüm rakiplerini geride bırakarak Adana şampiyonu olan Agiad Ortaokulu Türkiye Şampiyonası Grup maçlarına katılmaya hak kazandı. 5-8 Ocak tarihleri arasında İskenderun'da yapılan Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol Grup Müsabakalarında fırtına gibi esen Agiad Ortaokulu 12 ilin okul takımlarını geride bırakmayı başardı.
Adana Genç İş İnsanları Derneği Ortaokulu hiç set vermeden tüm maçlarını kazanarak Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandı. Final maçında Antalya Cahit Ünver Ortaokulu ile karşılaşan Agiad Ortaokulu, ilk seti 25-12,, ikinci seti 25-21 ve son seti de 25-22 alarak grup şampiyonu oldu. Büyük bir başarı elde eden Agiad Ortaokulu 5-8 Şubat tarihleri arasında Adıyaman'da yapılacak olan Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol yarı final maçlarında Adana'yı temsil edecek.
Agiad Ortaokulu'nun genç voleybolcuları performansları ile finallere göz kırpıyor. Grup maçlarında gösterdikleri başarı ile yarı finallerdeki rakiplerine gözdağı veren başarılı voleybolcular, Türkiye Yıldız Kızlar Finallerine katılmak istiyor. Adıyaman’da yapılacak olan yarı finaller için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Agiad Ortaokulu, önce yarı finalleri geçip sonra da Türkiye derecesi yaparak adından söz ettirmeyi amaçlıyor.