Emine Gücek imza gününde okurlarıyla buluşuyor

Emine Gücek imza gününde okurlarıyla buluşuyor
Emine Gücek imza gününde okurlarıyla buluşuyor

Araştırmacı Yazar ve Astroloji Uzmanı Emine Gücek’in yeni kitabı çıktı. Ünlü Yazar üçüncü kitabı Gnostik Astroloji ve Kozmik Şifa için düzenleyeceği imza gününde okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Kişisel ve kurumsal astrolojik danışmanlık yapan, Türkiye’nin farklı illerinde astroloji, mitoloji konulu seminerler ve eğitimler veren Emine Gücek, 21 Mayıs Cumartesi günü Minerya Emine Gücek Akademi binasında yeni kitabını imzalayacak. İlk iki kitabı Bitkiler Astroloji Mitoloji ve Tıbbi Astroloji büyük ilgi gören Emine Gücek’in Librum Yayınevinden çıkan yeni kitabı da raflarda yerini alır almaz meraklısının yoğun talebi ile karşılaştı.

Araştırmacı Yazar ve Astroloji Uzmanı Emine Gücek’in yeni kitabı için düzenleyeceği imza günü 21 Mayıs Cumartesi Günü Cemalpaşa Mahallesi Valiyolu Caddesindeki akademi binasındaki saat 11:00’de başlayacak ve 18:00’e kadar sürecek. İmza gününde yazar okurlarıyla sohbet etme imkanı bulacak. 

Yazarın Gnostik Astroloji ve Kozmik Şifa isimli kitabınının başta D&R ve Kitapsan olmak üzere tüm kitapçılarda ve dijital platformlardan satışının yapıldığı bildirildi.

KİTAP HAKKINDA

Gnostik Astroloji ve Kozmik Şifa, Hermes’in büyülü dünyasının anahtarını veriyor bize. Emine Gücek, yıllar süren özenli araştırmalarını değerlendirip süzerek, kadim medeniyetlerin sırlarını, insanın özünü anlamasını sağlayan mucizevi yolların kapılarını, o akıcı üslubuyla bize açıyor.

Gezegenler, yıldızlar ve insanların birbirleriyle o olağanüstü etkileşiminin keşfedeceğiniz bu eserde bedeniniz ve ruhunuzun bütünleşmesine şahit olacaksınız.

Dünya mitolojisinin ışığıyla yürüyeceğiniz bu yolda, minerallerden taşlara, elementlerden bitkilerin şifalı evrenine girecek, asırların sırlarına ereceksiniz.

Astrolojinin gizli basamaklarını tırmanırken bilgelerin işaretlerini takip edecek, gizin ilahı “Yılan”ın sırrına erecek, kozmik iyileştirici Asclepius, büyük simyacı Paracelsus, her derde deva Panacea, kötülüğün önünde titrediği Kızıl Leydi Sekhmet evreninde, sezgi, bilim ve tefekkürün aşkına şahitlik edeceksiniz.

İhtişamlı parıltısıyla büyüleneceğiniz ilimin sırlar dünyasına hoşgeldiniz…