Dr. Ercan Atalay'dan ÇGC'ye ziyaret

Dr. Ercan Atalay'dan ÇGC'ye ziyaret
Dr. Ercan Atalay'dan ÇGC'ye ziyaret

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Dr.Ercan Atalay, beraberinde İYİ Parti İl Başkan Yardımcılarından Necip Ermez ile birlikte; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e, “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette, Genel Kurul’da güven tazeleyen Başkan Cafer Esendemir’e “Hayırlı olsun” temennisinde bulunan ve İYİ Parti’nin faaliyetleri ve seçim çalışmaları hakkında bilgi veren, İYİ Parti Önceki Dönem STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Aday Adayı Dr.Ercan Atalay; ÇGC’nin ülkemizin önde gelen basın örgütlerinden biri olduğuna dikkat çekti.

Dr.Atalay; ekonomik krizle birlikte basın sektörünün de olumsuz etkilendiğini, basın çalışanlarının zor şartlar altında toplumun aydınlatılması ve sorunların çözümü noktasında çok önemli bir görevi olduğunu, halkın haber alma ve haber verme hakkının kullanımında önemli bir sorumluluk yüklendiğini belirterek; “Halkın karşı karşıya kaldığı sorunların çözümü için yerel ve merkezi yönetimle vatandaş arasında köprü görevi gören basının daha iyi şartlarda görevini eksiksiz olarak yerine getirmesi için seçilmiş ve atanmışlara büyük görevler düşüyor. Bizler siyasetçiler olmasının ötesinde birer vatandaş olarak da objektif ve tarafsız yayın yapan, meslek etiğine bağlı, milli değerlere ve ülkemizin menfaatlerine önem veren gerçek basın emekçilerini desteklemeliyiz. Görevini eksiksiz yapan hiçbir siyasetçi, işadamı veya yönetici kim olursa olsun Basın Özgürlüğü’nden şikayetçi olamaz” dedi.

İyi Parti Seçimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılarından Necip Ermez; Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyen Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni döneminde başarılar diledi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek; “Meslektaşlarımızın daha iyi koşullarda görevlerini yerine getirebilmeleri, çalışma koşullarının düzeltilmesi, basın özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırılması yolunda çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz” diye konuştu.