AGSYD Adana Şube'den ATO Başkanı Bayram'a ziyaret

AGSYD Adana Şube'den ATO Başkanı Bayram'a ziyaret
AGSYD Adana Şube'den ATO Başkanı Bayram'a ziyaret

Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanlığına seçilen Yücel Bayram’a nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi ve neşeli sohbet ortamında ATO’nun yeni vizyonu, Adana’nın sorunları ve güncel konular konuşuldu.

ATO Başkanı, Yücel Bayram, “Odamız Adana’nın en büyük sivil toplum örgütlerinden birisidir. Adanamız ve Adanalı hepimizden hizmet bekliyor. Güzel kentimiz için projelerimiz çok. Hepsini hayata geçirmek için çalışıyoruz. Borsa ve diğer odalarla birlikte faydalı, güzel hizmet yapmak için işbirliği ve istişare içindeyiz” diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Adana için ekibimizle ile birlikte, kentimiz için hizmete geldik. Adana için yapılacak ne varsa tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte güçlü bir şekilde hizmet yarışı içindeyiz. Adana’nın menfaatleri ve kalkınması doğrultusunda hareket etmeye varız. Hepimizin tek düşüncesi, Adana için neler yapabileceğimiz ve sektörlere nasıl daha çağdaş hizmet verebileceğimizdir” diye konuştu.

AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz da, ‘Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, sayın ATO Başkanı Yücel Bayram’ın kabulü bizleri çok memnun etti.  Adana sevdalısı Başkanımıza AGSYD adına teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.

Ziyarete AGSYD Başkanı Mustafa Boz, Başkan Vekili Şeyda Turaçlar, Başkan Yardımcısı Ramazan Uçuk, Sayman İsa Ekici, Adanus Gazetesi İmtiyaz Sahibi Vatan Dursun Dağtekin, Günaydın Gazetesi Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Haydar Şengül ve üyeler Mustafa Can ve Dilber Demirel de hazır bulundu.