Adana SporTürk'ün "SPOR ÖDÜLLERİ" gecesi yapıldı

Adana SporTürk'ün "SPOR ÖDÜLLERİ" gecesi yapıldı
Adana SporTürk'ün "SPOR ÖDÜLLERİ" gecesi yapıldı

Adana SporTürk Gazetesi ile sporturkadana.com'un 7.Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Spor Ödülleri” gecesi Türkiye Spor Yazarları Derneği Komshu Restaurant’ta gerçekleştirildi.

toplufoto1.jpg

TÜRK: 7 YILDA İLK KEZ ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLEDİK

Gecede bir konuşma yapan Adana SporTürk’ün imtiyaz sahibi Hasan Hüseyin Türk “bir sevda ile çıktığımız bu gazetecilik yolunda işimiz sadece spor dedik. Yaklaşık 40 yıldan bu yana Spor Medyasının içerisindeyiz. Gazete ve internet sitesi olarak Adana’nın sporda sesi ve kulağı olmaya özen gösterdik. 7. Kuruluşunu kutladığımız medya organlarımızın ilk kez bir gecesini yaptık ve bunu da spor ödülleri ile taçlandırdık. İlk kez düzenlenen bu spor ödülleri gecesinde spor camiasının seçkin bireylerini görmek bizi mutlu etti. Yayın kurulunda yer alan arkadaşlarımızla aldığımız karar doğrultusunda bu geceyi spor çevremizle ilk kez sınırlı bir şekilde tuttuk. Hedefimiz eksikliklerimizi gidererek ve spor camiasının önerileri doğrultusunda daha da iyi şeyler yapmak arzusundayız” dedi.  Türk, ayrıca yorumlarıyla SporTürk medyaya katkı sunan Kurtul Çakın, Basri Baş ve Hüseyin Sungur’a ise teşekkürlerini sundu.

bilaluludağadınakadirgül.jpg

KATILIM ÜST DÜZEYDE OLDU

Bu arada Spor Ödülleri gecesine Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Bozan, Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Özdemir, Sarıçam Belediyesi Spor Müdürü Kadir Gül, Çukurova Belediye Spor Müdürü Ergin Ulun, Yüreğir Belediye Basın Danışmanı Şehmuz Baysal, ASGYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez,Adanaspor Kulübü Başkanı Saim Dura, Adana 1954 FK Basın Sözcüsü Necip Erdoğan, Adana Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, Adana Müsabaka Sağlıkçıları Derneği Başkanı Ragıp Okur ve çok sayıda spor temsilcisi katıldı.

mfatihkocaispiradınasehmuzbaysal111.jpg

YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI KOCAİSPİR ANKARA’DAN BAĞLANTI YAPTI

Öte yandan son anda toplu konut meselesiyle ilgili Ankara’ya gitmek zorunda kalan Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir ise geceye görüntülü telefon ile katıldı. Kocaispir spor ödülleri gecesine katılamadığından dolayı üzgün olduğunu, kendisini ödüle layık gören komiteye ise teşekkür etti.

sporilmüdürüçintimarkazımtekin111.jpg

 

ÇİNTİMAR DUYGULU KONUŞTU

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ise ödülünü eski Spor Şube Müdürü Kazım Tekin’in elinden alırken duygulandı. Çintimar Kazım Tekin gibi deneyimli ve spora hizmet etmiş değerli bir ismin elinden önemli bir ödülü almaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

ahmetbozan-melihgörgün.jpg

BOZAN’DAN GECEYE ÖVGÜ

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Bozan ise gazeteci ve spor yazarı Hasan Hüseyin Türk’ün spor basınında önemli bir mihenk taşı olduğuna işaret ederek “kendisi uzun yıllar önce amatör branşlardan yetişerek önemli konumlara geldi. En son U-14 şampiyonasında kendisini orada görmek bizleri de duygulandırdı. Geceye emeği geçenleri kutlarım” diye konuştu.

tevrizdurasaimdura-kadirözdemir.jpg

İŞTE ÖDÜL ALANLAR VE ÖDÜL VERENLER

Sarıçam Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ Adına Spor Müdürü Kadir Gül’e Adana SporTürk imtiyaz sahibi Hasan Hüseyin Türk,

Yüreğir Belediye Başkanı M. Fatih Kocaispir adına Basın Danışmanı Şehmuz Baysal’a Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez,

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a Adana eski Spor Şube Müdürü Kazım Tekin,

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Bozan’a Ziyapaşa Eğitim Kurumları Kurucusu Melih Ömer Görgülü,

ercanatalay-kurtulçakın.jpg

Op. Dr. Ercan Atalay’a TSYD Adana Şube eski Başkanı Kurtul Çakın,

İş Adamı Mehmet Gazioğlu’na AGSYD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz,

Adanaspor Kulübü Başkanı merhum Tevriz Dura anısına ise yine kardeşi Adanaspor Kulübü Başkanı Saim Dura’ya Adana Büyükşehir Belediye Ulaşım Daire ve Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Kadir Özdemir verdi.

mehmetgazioğlu-mustafaboz.jpg

DSC_8550.JPG