Sergen Ekinci Adana 1954 FK’da

Sergen Ekinci Adana 1954 FK’da
Sergen Ekinci Adana 1954 FK’da

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk amaçlayan halkın takımı Adana 1954 FK, mevcut kadrosuna önemli bir ismi daha takviye etti. Adanaspor’un altyapısından yetişen başarılı futbolcu Sergen Ekinci, Turuncu-Beyazlı renklere dahil oldu.
Sergen Ekinci’nin imza töreninde MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP Seyhan İlçe eski Başkanı Yusuf Kanlı, Adana 1954 Başkan Yardımcısı Mahir Şafak da katıldı. Her zaman yanlarında olan Milletvekili Varlı’ya teşekkür eden Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, “Sergen kardeşimizi takımımıza kazandırdık. Başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Adana 1954 FK’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Başkan Menderes Kutlu ve yöneticilerini kutluyorum. Adana’mıza büyük bir heyecan kattılar. Yolları her daim açık olsun” diye konuştu. Sergen Ekinci de, halkın takımına geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.