Murat Demirezen Adana 1954 FK’da

Murat Demirezen Adana 1954 FK’da
Murat Demirezen Adana 1954 FK’da

Bölgesel Amatör Ligde yeni sezonda şampiyonluk planlayan halkın takımı Adana 1954 FK, mevcut kadrosuna önemli bir ismi daha kazandırdı. Emar Grup FK’nın tecrübeli stoperi Murat Demirezen, Turuncu-Beyazlı ekibin renklerine dahil oldu.
Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu’nun önderliğinde Başkanvekili İrfan Güler’in Mersin’deki ofisinde Murat Demirezen’in imza töreni gerçekleşti. İmza törenine yöneticiler Ali Gönlü, Mahir Şafak, Necip Erdoğan, Burak Erdem, Umut Polat, Nihat Yalı ve Burak Sel katıldı.
Başkan Menderes Kutlu, tecrübeli stoper Murat Demirezen’in takımlarına faydalı olacağına inandığını belirterek, “Yeni sezon öncesinde güçlü yönetim ve güçlü takım oluşturduk. Halkın takımıyız. Taraftarlarımızın büyük destekleri ile şampiyon olacağımıza canı gönülden inanıyoruz” dedi.
Stoper Murat Demirezen, halkın takımına geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Büyük bir camiaya geldim. Şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.