Hacı Yıldız: Taraftarlarımızla bütünleşeceğiz

Hacı Yıldız: Taraftarlarımızla bütünleşeceğiz
Hacı Yıldız: Taraftarlarımızla bütünleşeceğiz

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğun güçlü adayı halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı Hacı Yıldız, ilk yıllarında olduğu gibi, yeni sezonda da taraftarları ile bütünleşeceklerini söyledi.
Kaplanlar Grubu başta olmak üzere, Adanalı futbolseverlerin halkın takımına gereken değeri verdiklerini belirten Turuncu-Beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı Hacı Yıldız, “Lig öncesi önemli düşüncülerimiz var. Öğrencilerimizi de yanımızda görmek istiyoruz. Bu konuda Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcımız Ali Gönlü’nün ciddi çalışmaları var” dedi. Başkan Yardımcısı Hacı Yıldız, maçların 25 Eylül’de start alacağını, lise, ortaokul ve tüm gençliği Adana’da maçlarını oynayacakları Muharrem Gülergin Stadı’na davet etti.
Adana 1954 FK’nın başarıya ulaşması için Başkanımız Menderes Kutlu’nun önderliğinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Yıldız, “Başkanımızın spor sevdası bizleri de ateşliyor. Birlik ve bütünlük içerisinde başarıya ulaşacağız. Takımımızı layık olduğu 3.futbol lige taşımakta oldukça kararlıyız” diye konuştu.