GÖRKEM SEVİNDİK: TARAFTARLARIMIZLA OMUZ OMUZA VERECEĞİZ

GÖRKEM SEVİNDİK: TARAFTARLARIMIZLA OMUZ OMUZA VERECEĞİZ
GÖRKEM SEVİNDİK: TARAFTARLARIMIZLA OMUZ OMUZA VERECEĞİZ

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı ve Ünlü Oyuncu Görkem Sevindik, yeni sezonda tek hedeflerinin 3.lig olduğunu belirterek, “Şampiyonluk için taraftarlarımızla omuz omuza vereceğiz” dedi.
Adana’da Muharrem Gülergin Stadında oynayacakları maçlarda taraftarlarını yanlarında görmeyi çok istediklerini belirten Görkem Sevindik, “Kaplanlar Grubu, Liseli gençler ve her yaştan futbolseverler yanımızda olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı 3.lige taşıyacağız” şeklinde konuştu.
Başkan Menderes Kutlu’nun Adana futboluna yeni bir heyecan kattığını ve birbirinden değerli yöneticilerle başarı için tek yumruk olduklarını anlatan Görkem Sevindik, “Güçlü yönetimimiz, güçlü takımımız ve ligi çok iyi bilen teknik kadromuzla başarıya ulaşacağız” diye konuştu.
POZANTI’DA KAMP HEYECANI
Turuncu-Beyazlı ekip, lig öncesi Pozantı ilçemizde kamp öncesinde Ziyapaşa Özsüt’te bir araya geldi. Yöneticiler, teknik kadro ve futbolcuların hazır bulunduğu kahvaltıya basın mensupları da büyük bir ilgi gösterdi.
Başkan Yardımcısı Mahir Şafak ve Genel Kaptan Burak Erdem, yeni sezonda istikrarlı sonuçlar almayı hedeflediklerini ve bunun içinde üzerlerine düşeni yapacaklarını dile getirdiler.
Teknik Patron Erhan Koç, takım kaptanları Tolgahan Acar ve Şafak Sarı, şampiyonluğa kenetlendiklerini ve bunun içinde lig öncesi tek yumruk olduklarını belirterek, “Lige çok iyi hazırlanacağız. Her zaman yanımızda olan Başkanımız Menderes Kutlu ve yöneticilerimize teşekkür ederiz” dediler. Bu arada kahvaltıya Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Başkan Yardımcıları Şükrü Çevik ile Umut Polat, Basın Sözcüsü Necip Erdoğan ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Eren katıldı.

WhatsApp Image 2022-08-07 at 13.34.36.jpeg