Ertan Aşrak: Liseli gençler bize güç verecek

Ertan Aşrak: Liseli gençler bize güç verecek
Ertan Aşrak: Liseli gençler bize güç verecek

Bölgesel Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Adana 1954 FK’nın Başkan Yardımcısı Ertan Aşrak, 25 Eylül’de başlayacak olan lig öncesi açıklamalarda bulundu. Başkan Yardımcısı Ertan Aşrak, halkın takımı olduklarını belirterek, “Liseli gençler bize güç verecek. Yeni sezonda takımımızı 3.lige taşımakta oldukça kararlıyız” şeklinde konuştu.
Liseli gençleri yeni sezonda Muharrem Gülergin Stadında oynayacakları müsabakalarında yanlarında görmeyi çok istediklerini belirten Başkan Yardımcısı Ertan Aşrak, “Geçen yıl Kaplanlar Grubu bizleri en iyi şekilde destekledi. Ligin ilk haftasından son haftasına kadar Adanalılara büyük bir heyecan yaşattık. Taraftarlarımızla daha güçlüyüz. Güçlü yönetimimiz, güçlü takımımız ve ligi çok iyi bilen teknik adamımızla başarıya ulaşacağız” dedi.
Başkan Menderes Kutlu’nun tüm enerjisini geçen yıl olduğu gibi, bu yılda takımlarının başarısı için sarf ettiğine dikkat çeken Ertan Aşrak, “Muharrem Gülergin Stadında oynadığımız maçlarda binlerce taraftarlarımız yine yanımızda olacak. Biz büyük bir aileyiz. Şampiyonluk için omuz omuza vereceğiz. Her maçımıza kazanmak için çıkacağız. Çok sevdiğimiz halkın takımı Adana 1954FK’yı 3.lige taşıyacağız. İnançlı ve kararlıyız” ifadesini kullandı.