Çifte kupalı şampiyon ÇİLTAR MTİ’den ASKF’ye ziyaret

Çifte kupalı şampiyon ÇİLTAR MTİ’den ASKF’ye ziyaret
Çifte kupalı şampiyon ÇİLTAR MTİ’den ASKF’ye ziyaret

Masa Tenisi Büyük Erkeklerde Süper Lig ve Türkiye Kupasını kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dt. Ahmet Bozan’ı ziyaret etti.

Çiltar Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, Yönetici Kemal Sağ, Bölge Antrenörü Tuncay Bozkurt ile sporcular Mustafa Kanatlı ve Şervan Başçı, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dt. Ahmet Bozan’ı makamında ziyaret ederek, başarı öyküsünü anlatıp tesis için yer tahsisi konusunda destek istediler..

ADANA’NIN GURURU OLDUNUZ

Adana ASKF olarak sadece futbola değil tüm sporlara önem verdiklerini belirten Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Dt. Ahmet Bozan, “ Bugün çifte kupalı şampiyonları ağırlamaktan gururluyuz. Adana sporunda uzun yıllardır böylesine büyük başarı olmadı. Türkiye Kupasını kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü Lig Şampiyonluğu ile birlikte sezonu 2 kupa ile kapattı. Bu yıl 2 kupayı Adana’ya getiren ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK ve bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz ” dedi.

TESİS YAPMAK İÇİN YER İSTİYORUZ

Son 10 yılda Adana’da masa tenisi branşının sporcu sayısı ve elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Birçok şehirde masa tenisine ait özel salon olmasına karşılık bu kadar başarılı Adana’da maalesef bir salonumuz yok. Adana’ya geldiği günden itibaren bize verdiği desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a minnettarız. Masa tenisi için salon ve tesis yapmak istiyoruz. Kendi imkânlarımız ile salon ve tesisimizi yapabileceğimiz yer için yetkililerden destek bekliyoruz. Duyarlılığı için ASKF Başkanı Ahmet Bozan’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu..