Bülent Tığ: Taraftarlarımızla destan yazacağız

Bülent Tığ: Taraftarlarımızla destan yazacağız
Bülent Tığ: Taraftarlarımızla destan yazacağız

Halkın takımı Adana 1954FK’nın Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, yeni sezonda taraftarlarının büyük destekleri ile Bölgesel Amatör Lig’de destan yazacaklarını söyledi.
Kaplanlar Grubu, liseli gençlerin ve her yaştan futbolseverlerin yeni sezonda yanlarında olacağını belirten Turuncu-Beyazlı ekibin Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, “Halkın takımı Adana 1954 FK olarak, bizler taraftarlarımızla güçlüyüz. Adana’da Muharrem Gülergin Stadında oynayacağımız müsabakalarda yeni sezonda tribünler tıklım, tıklım dolacak. Teknik kadromuz ve futbolcu kardeşlerimiz sahada ve taraftarlarımızda tribünde üzerine düşeni yapacak. Hep birlikte 3.lige adım adım ilerleyeceğiz” dedi.
Başkan Menderes Kutlu’nun futbol sevgisinin Adana’ya yeni bir heyecan getirdiğini belirten Adana 1954 FK Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, “Değerli insan Menderes Kutlu’nun başkanlığındaki yönetim kurulunda olmak beni çok mutlu ediyor. Yolun başındayız. İyi ve güzel günler bizleri bekliyor. Takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine çıkartmaya kararlıyız. Bu mücadelemizde her zaman yanımızda olan muhteşem taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.