Adana 1954 FK, geleceğin yıldızlarını seçiyor

Adana 1954 FK, geleceğin yıldızlarını seçiyor
Adana 1954 FK, geleceğin yıldızlarını seçiyor

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda şampiyonluk amaçlayan halkın takımı Adana 1954 FK, altyapısına yeni yetenekli isimleri kazandırmak adına futbolcu seçmelerine başladı. Gündüz Tekin Onay Tesisleri’nde yapılan seçmelere çocukların yanı sıra, aileleri de büyük bir ilgi gösteriyor.
Başkan Menderes Kutlu’nun destek ve katkıları ile altyapılarına geleceğin yıldızlarını takviye etmek adına kolları sıvadıklarını belirten Turuncu-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı ve iş insanı Burak Erdem, “İlk günkü seçmelere 2009, 2010 ve 2011 doğumlular katıldı. Çocukların ve ailelerin ilgileri bizleri memnun etti. Seçtiğimiz arkadaşlarımıza aramıza hoş geldiniz diyorum. Seçilemeyen kardeşlerim pes etmesin, daha çok çalışıp becerilerini geliştirsinler” dedi.
Antrenörler Murat Dikkaya, Sertan Andiç ve Ümit Can Zöhre’nin önderliğinde devam eden futbolcu seçmelerinin Çarşamba günü son bulacağını hatırlatan Adana 1954 FK Genel Kaptan Burak Erdem, “Halkın takımıyız. Yeni sezonda güçlü yönetimimiz, güçlü takımımız ve ligi iyi bilen teknik direktörümüz Erhan Koç’la başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızla daha güçlüyüz” diye konuştu. Bu arada, Adana 1954 FK Başkan Yardımcıları Mehmet Kutlu ile Mahir Şafak ve Basın Sözcüsü Necip Erdoğan da futbolcu seçmelerini takip ettiler.